Top

Zakelijk

Wij staan altijd open voor samenwerking met Nederlandse merken, ontwerpers en bedrijven. Ook kunnen we het leven en de business van collega-ondernemers en starters vanuit onze expertise en ervaring heel wat makkelijker maken door middel van advies.

Enkele voorbeelden:

  • U heeft een bedrijf en website, en wilt dat de website voor zichzelf gaat werken, meer bezoekers trekt, een deel van het acquisitieproces uit handen neemt. Nadat duidelijk is wat u met "online" wilt bereiken wordt een analyse gemaakt van uw online aanwezigheid. Daarna volgen (meestal) eenvoudig en snel toe te passen adviezen die een flinke impact zullen hebben.
  • Een ondernemer met een stenen winkel wil online gaan verkopen maar het is moeilijk om in te schatten wat de effecten op het bedrijf zullen zijn. Wij kunnen hierover door onze ruime ervaring een gedegen advies geven met aandachtspunten, een stappenplan, tot het uitzoeken van een betrouwbare webbouwer die de wensen van de ondernemer centraal stelt en niet zo snel mogelijk een standaard webshop wil opleveren. Wij kunnen ook "nazorg" leveren. Denk hierbij aan omgaan met retouren, nieuwsbriefplanning, sociale media en SEO / SEA- advies.
  • Een ontwerper heeft een mooi idee voor een kledingstuk maar weet niet hoe dit idee uitgevoerd kan worden. Wij kunnen van dienst zijn met textieltechnisch advies, zoeken van een juiste productiepartner, logistieke partner en eventueel campagne.
  • Een bedreven vakman/vrouw wil "voor zichzelf beginnen" maar weet niet wáár te beginnen, of ziet door de gigantische hoeveelheid informatie die binnenkomt door de bomen het bos niet meer. Wij scheppen duidelijkheid en besparen zo vaak letterlijk maanden van onproductieve tijd. Advies kan gaan over het ondernemingsplan, keuze van de markt, managen van verwachtingen, concrete checklist ("Ben ik er klaar voor")  en alle randzaken die bij het starten van een onderneming of het voor jezelf beginnen als ZZP-er komen kijken.

Heeft u een ander voorstel, idee of vraag neem dan contact op via het contactformulier hier onder, per telefoon ( 035 - 369 0 368 ) of e-mail ( info@modezaakje.nl
@