Top

Retourneren

ANNULEREN
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos. Annuleer je de bestelling, nadat deze verzonden is, dan dien je het pakket terug te sturen (RETOURNEREN). Wij zullen de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending,  terugstorten.
 
RETOURNEREN
Je stelt ons binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling via het contactformulier hier onder, via e-mail (modezaakje@modezaakje.nl) of het retourformulier op de hoogte van de inhoud van de retourzending. Liefst met de reden, zodat we er (voor zover van toepassing) van kunnen leren voor een volgende keer.
Je krijgt dan het adres waar de retour naartoe kan worden gestuurd (dit kan per bestelling namelijk anders zijn).

Dan stuur je de retour binnen 14 dagen terug. Als retourneren niet binnen 14 dagen nadat je hebt aangegeven te willen retourneren/ruilen is gebeurd (tenzij schriftelijk anders overeengekomen) wordt de koop alsnog als definitief beschouwd!

Het / de teruggezonden product (en) moet(en) ons uiteraard in dezelfde verkoopbare staat bereiken als waarin wij het verzonden hebben. De kosten en het verzendrisico van het terugsturen zijn voor risico van de klant. Wij adviseren om bij retournering te kiezen voor de pakketpost van PostNL. Verzending van een pakket tot 10 kg (met Track & Trace) kost dan € 6,95. Als het pakketje door de brievenbus past is een "volgbaar brievenbuspakje" ook een goede optie (€3,95).
Als de zending in goede staat door ons is ontvangen maken we het factuurbedrag (bij gedeeltelijke retourzending: het originele factuurbedrag minus het nieuwe factuurbedrag)  weer naar je over. Optionele kosten die in rekening zijn gebracht op verzoek van de klant (betaling via PayPal of creditcard, spoedzending, cadeauverpakking etc.) worden niet terugbetaald. Zie ook de Algemene Voorwaarden (met name art.4)

Wanneer een bestelling met korting gedeeltelijk wordt geretourneerd en het restant van de bestelling voldoet niet meer aan de actievoorwaarden, dan verrekenen we de teveel verleende korting met de retourbetaling.

RUILEN

Het ruilen van een artikel geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude bestelling binnen de zichttermijn en doet via de webshop een nieuwe bestelling. We brengen dan ook verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling.

Moet een artikel geruild worden door een fout van ons of door een defect, dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening.

Aan:
Modezaakje.nl
Aaltje Noordewierlaan 78
1403 JE Bussum
035 - 3690368
modezaakje@modezaakje.nl
Van:
@
Retouren:
Ik deel hierbij mede dat ik onze overeenkomst herroep betreffende de volgende producten/diensten:
Feedback:
Help onze diensten te verbeteren door een reden te geven, dit is niet verplicht.